Rapport fra EUIPO og OECD undersøger småforsendelsers rolle i handlen med forfalskede varer.
Rapporten viser blandt andet, at næsten 63 % af toldmyndighedernes tilbageholdelser af forfalskede og piratkopierede varer involverer småforsendelser. Forsendelser med 10 genstande eller mindre udgør hoveddelen af tilbageholdelserne.
Læs hele rapporten på engelsk her.
Læs et referat af rapporten på dansk her.
Tal fra EUIPO viser, at handlen med kopivarer betyder, at 13 forskellige sektorer årligt mister 6 pct. af det direkte salg i Danmark.
Læs mere herDenne rapport konkluderer, at den internationale handel med kopivarer udgjorde op til 2,5 pct. af verdenshandlen i 2013 eller svarende til op til USD 461 milliarder.
Læs mere herDenne rapport er udgivet af Europol og EUIPO i fællesskab i 2017. Rapporten fremhæver, at handlen med kopivarer i vidt omfang sker i form af organiseret kriminalitet.
Læs mere herDenne rapport kortlægger kopisternes handelsruter indenfor 10 hovedsektorer, hvor der sker omfattende handel med kopivarer.
Læs mere herI den seneste SOCTA rapport fra 2017 anbefaler Europol bl.a., at der sættes fokus på at bekæmpe e-handel med ulovlige varer og serviceydelser – herunder kopivarer.
Læs mere herEuropa-Kommissionen offentliggør hvert år statistikker over toldmyndighederne tilbageholdelser af kopivarer.
Læs mere herEUIPO udarbejdede i juni 2015 en rapport om betydningen af IPR for virksomheders økonomiske resultater.
Læs mere herDette er EUIPO og EPO's anden undersøgelse af betydningen af IPR for den europæiske økonomi målt i BNP, beskæftigelse, lønninger og handel.
Læs mere herEUIPO har udgivet i alt 12 rapporter om den samfundsøkonomiske betydning af piratkopiering og varemærkeforfalskning i EU.
Læs mere herDenne rapport er udgivet af EUIPO og viser, at domænenavne, som bliver ledige til genregistrering, i stor stil opkøbes og bruges til at tiltrække trafik til nye internetbutikker, som mistænkes for at være varemærke-krænkende.
Læs mere herRapporten giver et overblik over de forskellige forretningsmodeller for online IPR-krænkelser, hvordan de fungerer, hvordan de genererer profit, hvilken type indhold de leverer og hvor stort kundegrundlaget er.
Læs mere herRapporten undersøger vanerne i forhold til piratkopiering og varemærkeforfalskning for unge mellem 15-24 år i alle 28 EU-medlemsstater.
Læs mere herRapporten er udgivet af EUIPO og bygger på en undersøgelse af brugen af IPR blandt 9.000 små- og mellemstore virksomheder i EU.
Læs mere herUndersøgelsen viser, at det afhænger af virksomhedernes størrelse, hvor store beløb de bruger på at opdage og håndtere IPR-krænkelser.
Læs mere herBASCAP publicerede i februar 2011 en rapport om omfanget og konsekvenserne af piratkopiering og varemærkeforfalskning.
Læs mere herUNIFAB (The Union des Fabricants) har undersøgt sammenhængen mellem piratkopiering, varemærkeforfalskning og terrorisme.
Læs mere herUndersøgelsen giver et overblik over de seneste eksempler på malware og potentielt uønskede programmer, der findes på websteder og mobilapplikationer, der mistænkes for at krænke ophavsrettigheder.
Læs mere herRapporten undersøger, om og i hvilket omfang en række konkrete lovgivningsforanstaltninger, der kan anvendes til at forebygge eller bekæmpe IPR-krænkelser online, er til rådighed i medlemsstaterne.
Læs mere herDenne rapport fra EUIPO og OECD søger at besvare spørgsmålet om, hvorfor nogle økonomier er mere involveret i handel med forfalskede varer end andre.
Læs mere herRapporten viser, at oprettelsen af en ekstra frihandelszone inden for en økonomi vil føre til en stigning i værdien af kopivarer eksporteret fra dette land med gennemsnitlig 5,9 pct.
Læs mere herDanmarks Statistik udgiver hvert år publikationen ”Innovation og Forskning”, der giver et omfattende billede af udviklingen indenfor forskning og udvikling (FoU) i Danmark.
Læs mere herEUIPO har offentliggjort et komparativt casestudie af alternative systemer til at løse tvister om domænenavne.
Læs mere herNy rapport fra OECD og EUIPO konkluderer, at den internationale handel med kopivarer udgjorde op til 3,3 % af verdenshandlen i 2016.
Læs mere herNy EPO-EUIPO-undersøgelse viser sammenhæng mellem vækst i SMV’er og brug af IPR.
Læs mere herRapport fra EUIPO om det økonomisk tab som følge af varemærkeforfalskning og piratkopiering.
Læs mere herNy trusselsvurdering udarbejdet i fællesskab mellem Europol og Den Europæiske Unions Kontor for Intellektuel Ejendomsret (EUIPO).
Læs mere herNy undersøgelse fra EUIPO’s Observatorie om af risici for forbrugerne som følge af forfalskninger.
Læs mere herEn rapport der samler retspraksis, som fokuserer på ansvar og forpligtelser for online mellemmænd i Den Europæiske Union.
Læs mere herFormålet med rapporten er at kaste lys over håndhævelsestrends i EU.
Læs mere herRapporten er udarbejdet som et fælles projekt mellem EUIPO og EPO.
Læs mere herRapporten undersøger vanerne for unge mellem 15-24 år i alle 28 EU-medlemsstater i forhold til digitalt indhold og fysiske varer, som udbydes lovligt eller ulovligt
Læs mere herRapporten er udgivet af EUIPO og bygger på en undersøgelse af brugen af IPR blandt 8.948 små- og mellemstore virksomheder i EU.
Læs mere herDenne undersøgelse bidrager til forståelsen af fænomenet ulovligt IPTV.
Læs mere herDenne rapport analyserer forbruget af ophavsretskrænkende musik, film og tv-programmer i de 28 EU-medlemsstater.
Læs mere herRapporten er udgivet af Europa-Kommissionen.
Læs mere herRapporten estimerer at den internationale handel med forfalsket medicin nu udgør ca. 30 mia. kr.
Læs mere herStatusrapport fra EUIPO om det økonomisk tab som følge af varemærkeforfalskning og piratkopiering.
Læs mere herRapport fra Europol og EUIPO om sammenhængen mellem IP kriminalitet og andre former for alvorlig kriminalitet.
Læs mere herNy rapport undersøger nye teknologiers betydning på IPR-området.
Læs mere herRapporten er udgivet af EUIPO og undersøger EU-borgeres holdning og adfærd ift. intellektuel ejendom (IP).
Læs mere herResultater ved EU's ydre grænser, 2019.
Læs mere herUndersøgelsen sammenligner de økonomiske resultater for virksomheder, der ejer IP-rettigheder med dem, der ikke gør det.
Læs mere herUndersøgelsen analyserer omfanget af misbrug af containerbaseret søtransport til handel med forfalskede varer.
Læs mere herRapport fra OECD og EUIPO om udviklingen i handlen med kopivarer.
Læs mere herACT-guiden giver et omfattende overblik over løsninger til bekæmpelse af varemærkeforfalskninger.
Læs mere herLavet i samarbejde mellem EUIPO og OECD.
Læs mere herMusik, Film og Tv (2017-2020), Tendenser og Drivkræfter.
Læs mere herAnalysen er udført med data fra 6 europæiske lande.
Læs mere herRapporten er udgivet af Europa-Kommissionen.
Læs mere herFælles rapport fra Europa-Kommissionen og EUIPO.
Læs mere herDiscussion Paper / Debatoplæg.
Læs mere herUndersøgelse at online forretningsmodeller, der krænker IP-rettigheder – Fase 4.
Læs mere herUndersøgelse af lovgivningsmæssige foranstaltninger vedrørende onlinekrænkelser af IP-rettigheder – Fase 2
Læs mere herNye og eksisterende trends i brugen af sociale medier til IP-krænkelsesaktiviteter og god praksis for at imødegå dem.
Læs mere herNy trusselsvurdering udarbejdet i fællesskab mellem Europol og Den Europæiske Unions Kontor for Intellektuel Ejendomsret (EUIPO).
Læs mere herFælles rapport fra OECD og EUIPO om handel med forfalskede produkter, der udgør sundheds-, sikkerheds- og miljørisici.
Læs mere herRapporten undersøger vanerne for unge mellem 15-24 år i alle EU-medlemsstater i forhold til at købe forfalskede varer og tilgå piratkopieret indhold.
Læs mere herRapporten er udgivet af EUIPO og bygger på en undersøgelse af brugen af IPR blandt 8.372 små- og mellemstore virksomheder i EU.
Læs mere herRapporten er udarbejdet som et fælles projekt mellem EUIPO og EPO.
Læs mere herFælles rapport fra Europa-Kommissionen og EUIPO
Læs mere herRapporten undersøger nye teknologiers betydning på IPR-området
Læs mere herDenne rapport analyserer de økonomiske konsekvenser ved ulovlig handel med varemærkeforfalskede varer og andre former for IPR-krænkelser for små og mellemstore virksomheder (SMV'er)
Læs mere herFase 5: Modus operandi for grov og organiseret kriminalitet
Læs mere herRapporten er udgivet af Europa-Kommissionen
Læs mere herRapporten er udgivet af EUIPO og undersøger de europæiske borgeres holdning og adfærd ift. immaterielle rettigheder og kopivarer.
Læs mere her