Interesseret i internationale IP-relaterede udbud?

Dato: 24.juni.2020

Foto: Mohammad Danish fra Pexels

EUIPO opretter netop nu en liste over økonomiske operatører, der er interesseret i at levere uafhængig og praktisk ekspertise til at fremme IP-samarbejde og skabe øget og effektiv opmærksomhed/awareness inden for IPR i både EU-lande og ikke-EU-lande.

printUdskriv

De konkrete udbud vil være relateret til aktiviteter hos EUIPO samt i det Det Europæiske Observatorium om krænkelse af intellektuel ejendomsret.

Desuden vil der være opgaver på de internationale samarbejdsprojekter, som EUIPO implementerer i ikke-EU lande, mere information om disse projekter kan findes på; https://ipkey.eu/en og https://euipoeuf.eu/en

Listen vil være gyldig i 4 år og udbuddene forventes at omfatte økonomiske, juridiske og håndhævelsesundersøgelser om IP- og ikke-IP-spørgsmål, kapacitetsopbygning, teknisk assistance, akademisk forskning, opsøgende aktiviteter, udvikling af guider, manualer og rapporter, overvågning og evaluering, sammenlignende forskning og vurdering, udarbejdelse af bidrag til at fremme IP-samarbejde og øge effektiv IP-opmærksomhed/awareness.

Interesserede parter opfordres til at indsende et interessetilkendegivelse (kun elektronisk via eTendering), og EUIPO udarbejder en liste over potentielle leverandører, der har udtrykt deres interesse. Hvis en kontrakt om de felter, der er omfattet af indkaldelsen af interessetilkendegivelser, skal indgå, vil EUIPO opfordre alle leverandører på listen, til at afgive et bud (procedure i et trin) eller en invitation til at deltage efterfulgt af et bud (procedure i to trin).

Meddelelsen om afgivelse af interessetilkendegivelser er blevet offentliggjort på TED- og EUIPO-websteder.

https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:268673-2020:TEXT:FR:HTML&tabId=1
https://euipo.europa.eu/ohimportal/en/public-procurement


Se flere nyheder

newsImg

Ny oplysningshjemmeside om kopivarer og piratkopiering

Dato: 22.januar.2019

I dag lanceres www.jegvælgerægte.dk – en oplysningshjemmeside om kopivarer og ulovlig streaming af film og musik!

readmore

Tilmeld nyheder

Hvis du tilmelder dig vores nyheder, vil du modtage en mail fra jegvælgerægte.dk, hver gang der bliver lagt en nyhed på nyhedssiden.